Assamulaikum.. Tumpang tanya.. Isteri sya pregnant 7 weeks.. Muntah2 ja mkn xmsuk perut langsung.. Pastu kebas tgn.. Normalkah?

1 Balas

Muntah2 normal...tgn kebas x pnah dga lg...gantikan makanan ..kalau x bole nasi try mee mee...kalau x bole cuba chicken chop spagheti..x bole jugak try buat bubur...sy dlu awal2 pn sickness teruk...sy buat bubur bole telan...bubur letak kentang ayam carrot pn da sedap...

4y ago

Sy da 16w...ada lg rasa mual tu...tp kurang la dr 1st trimester...masa 1st tri tu sy pening mual makan x lalu...