Breastmilk

Assalmualaikum. Minta pendapat. Ada sape2 tahu cara nak kekalkan susu badan yang sudah dibekukan tu untuk perjalanan yang jaoh. Tak nak bagi cair. Minta pertolongan mummy2 semua. Perjalanan selama 7-9 jam.

2 Balas

beli cooler bag dgn ice pack. ltk dlm tu je nnti. ltk susu bahagian bwh, ice pack tgh2 lps tu, ltk susu balik dkt atas. so atas bwh boleh kekal kn sejuk.

1y ago

boley kekalkan beku jgk ke? xnak bagi cair

balut surat kabar,letak tgh2 ais then tabur garam dkt ais..letak dlm icebox..