34weeks kandungan

Assalmmualakm mamy2 . Saya mahu share skit psl keadaan sy hamil anak frist. Saya p hospital hnya brp kali ja. Lps tu saya tk p mna2 lg temujanji yg doc bagi smpai la kandungan saya 34weeks . Saya tk tahu pn mcm mna keadaan bby sya d dlm dn sy tk tahu bby sya sht ke twpn tk. Cuma skg dia aktif brgerak. Sykr slma sy mngndng sy tk ad mngidam apa2 sya tda mslh. Tp klw bby dlm kndgn ni sya tk tw pla. Dia siht ke tk. Ad satu hri tu ad hsptl coll sy suru dtg. Sbb dah lma tk ikt temujnji . Tp sy ad mslh sendiri smpai sy trbiar bby sy . Bby sy aktif hri2 kat prt sy rsa hppy. Tp ad mslh yg ssh utk buat sy p hsptl😣 korang rsa mcm mna. Sorry sya pn tk tahu nak ckp mcm mna. Saya just tgk mamy2 share mslh air ketuban sikit air gula tinggi apa smua dlm ni . Kdg sy rsau. Ok tk bby sya. Tu ja sya pkr . #firstbaby

10 Balas

Kalau sis taknak pergi yg kerajaan pun atleast please pegi scan sekali dua dekat klinik swasta. Jangan macam kawan sy lagi berapa hari due baby dah tak ada. Nak terkilan pun dah tak guna