Pampers n Pad Maternity

Assalm Hai Momy2 Sye Da Pregnant 28 Weeks 5 Day, sye nk Bertny la pd org lbh pnglman pe sesuai pampers utk bkal byi Lhir n pe pad maternity yg sesuai utk ibu bkal mlhirkn ank.. Bole kongsi kan kpd sye x..

2 Balas

pad maternity saya tak ingat saya beli brand apa huhuhu tapi mmg yg maternity punya laa yg tebal and panjang tu. and saya beli satu packet besar tu je dekat momshouse. awal2 guna dua lapis. pastu guna selapis. then lepas dari tu saya just guna pad libresse overnight. utk baby pula saya mulakan dgn yg paling murah and okay. so saya cuba petpet. alhamdulillah skg dah 7bulan bersama petpet. takda masalah nappy rashes yg teruk. jarang2 tu je la ada merah atau luka sikit. tapi kejap je dlm sehari dua. in case kalau baby tak okay boleh cuba upgrade diapers slow2 okay. semoga dipermudahkan!! ❤️

4y ago

Owh jd ya utk maternity tu ikt pd kelesaan kte jgk la kn janji tebal n panjang overnight pny kan.. Yg bby tu petpet pown oke jgk yea.. Oke tq sis

sya dri anak pertama smpai no 4 skrng ni memang guna pmpes brand huggies je .. kalau pad mula2 sya guna mederma tu .. tpi pad tu tebal sgt😂 x selesa sya guna .. jdi sya bli pad kotex overnight tu je ..

4y ago

haah .. pastikan pad tu jenis yg x cepat bocor .. sama2😊