sakit perut tak sedap badan

Assalam Week 12.. semalam check ultrasound tak dpt dgr lagi jantung baby.. doktor ada bgtau mgkin faktor kulit tebal.. Harini wife ada rasa tak sedap badan.. flu.. Normal ke? Rancang esok nak scan dkt swasta.. Boleh share jugak pengalaman ibu2 lain untuk rujukan bakal2 ibu.. Pengalaman pertama lalui..

1 Balas

Pegi je swasta terus . Bila pregnant ni , bab sakit perut tak sedap badan ni pegi je klinik atau hospital . Biar leceh ke apa . Asalkan baby okeh . Kekadang kerajaan ni benda remeh diaorang susah nak layan . Biasa sangat