Kandungan 16week

Hi mommy . Nak tanya normal ke bila kandungan nak masuk 16week badan rasa tak sedap. And perut rasa tak selesa. Tak sakit tapi rasa tak selesa. Kaki and betis plk rasa sakit 🥺 sorry first mom banyak taktau takde pengalaman 😅 #firstmom #16week

2 Balas

normal sis.. baby nk membesar.. tp kalau kaki bengkak tu tak normal.. sy pernah gugur 16weeks.. sblom gugur tu kaki sy bengkak.. doktor kate kaki bengkak ade kene mengena dgn jantung n garam dlm badan.. x elok..bahaya..

2y ago

owhh klau lenguh2 tu ye la x cukup calcium..sbb baby pon makin membesar.. makin byak dia serap calcium kite.. klau x boleh minum susu, beli calcium kat farmasi je..

Normal sis.. bby nk membesar, rahim nk mengembang

2y ago

Ohh yeke okey baik terima kasih