Ubat jerawat

Assalamulaikum semua.. Ubat jerawat apa ya yg ibu pregnant boleh pakai?? Jerawat rancak mencanak naik skrg nie..down dah rasa.. 😢#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

7 Balas

pakai ape2 skincare pn takkn ok. biasa lepas 1st trimester jerawat tu akn beransur ok. sy pn teruk jgk dlu. skrg alhamdulillah. just ambil supplement vitc shaklee 1tab per day.. dlm smggu nmpk perubahan.. then jerawat ssh nk naik dh sampai skrg

3y ago

Makan vit c masa preggy eh? Sy muka dari anak 1st kusam je 🤣 ada vit C tapi dose 1000mg, takut nak consume masa preggy kalau dose tinggi2

x perlu puan. cuma jgn disentuh, jgn kerap tengok cermin kalau tak nak jerawat makin meriah. dan jaga kebersihan muka

Jgn pakai byk product time mgdung ni... Lebih baik kerap Cuci muka Dan pakai cream muka saja.

Hi sy pregnant. Skrg pakai kayman… boleh beli dgn sy jgk hehehehe #tiber

xperlu..sbb tu hormon..nnt lama2 hilang sendiri

kdg produk pn x mmbantu..sbb hormon

biasa tu sis.. sbb hormon naik