34minggu pregnant susu tak keluar lagi

Assalamulaikum. Nk tnya, siapa yang dah 34minggu pregnant belum keluar susu lagi? Pagi tadi checkup nurse check dia cakap sepatutnya time macam ni dah ada susu keluar sikit. Macam mana ya nak buat?

2 Balas

Saya pergi lactation class kata normal untuk first time mom tak keluar susu sampailah dah beranak. Also, jgn marmet sampai lah dapat kelepasan dari doctor! Susu boleh induce labour jadi takyah risau. 37w onwards baru boleh marmet (with doctors permission)

37w here xde susu pn lg. Normal je. Lpas bersalin bru kua susu