36week 2day baby breech (songsang)

Assalamulaikum mommies ❤️ saya just nak share . Semalam saya cuba buat ecv pusing baby untuk ke laluan , tapi tak berjaya dan doc bagi tarikh untuk ceaser hm , ada kemungkinan baby boleh turun sendiri ke dalam masa 2minggu lagi sebelum ceaser ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Sy pun breach. Lps operate cyst, dia melintang dgn kpala belah kanan. Tak nak turun. Tp doktor ckp x blh ecv sbb dh prnh cser and br 3 bulan operate buang cyst. Nnti rahim blh pecah katanya. So nk tak nak klu baby tak turun sndr, czer kali kedua lg kut

2y ago

Allah , semoga dipermudahkan urusan sis bersalin ye 🥺🤲🏻❤️