muntah muntah

assalamulaikum ibu2 semua..nk tanya saya dah 4 bulan lebih tapi ada lagi muntah2 ni normal ke ?

13 Balas

Sy sekarang 37w masih muntah2 sis... Sabar ye.. Sy faham perasaan sis tu... Tp sy fikir positive.. And bila fikir semua ni collect pahala... Alhamdulillah.... Lebih byk sabar...

Saya dh lapan bulan still muntah sis... Sedih sangat if i teringin nk makan sesuatu n i try mkn after tht mesti muntah teruk...

Wslm... norml sis... sy ary tue dkt 5bln haa.. pastue 6 ke 7 bln stop... msok 8bln munth2 blk tp jap je la.. hehhee

Normal sis.sy sampai 7bulan pun muntah2.mabuk teruk lagi😅😅

Sama lah akk ank dr no 1 sampai ke 5..semua alahan sampai 7bln.

Sy da masuk 5m still muntah. Hehee lain bdn lain pmbawaan

Wa'alaikumussalam. Normal. Kuat ya 💪😊

Syepon 8bulan still muntah ag sis...😊

in shaa allah 6t beransur2 hilang🤗

Ya... Sy 5 bulan baru rasa ok...