Czer

Assalamuallaikum... Nk tny spe yg pnh bersalin czer bius sparuh bdan. Sakit x bile ubat bius tu dh abis. Share momy2 yg pnah alaminye...

10 Balas

Doa byk² sis agr tak rasa sakit. Sy czer, smpai hari ni x de rasa sakit. 6jam lps czer, sy blh bergerak tanpa rasa sakit. Yg penting, dlm kepala jgn fikir sakit. Nanti lps czer, luka czee tu lap kering2. Kalau ada hair dryer, boleh pakai. Cpt luka luar sembuh. Dlm kalau nak okey cpt, makan oren. 1hari 1 biji and epal 1 biji. Epal ni menyejukkan kesan czed tu 😊

2y ago

sis bersalin hospital gov atau swasta ye ? saya pun neves next week nak czer