Makan pedas

Assalamualikum mommys² semua. Nak tanya ada effect kat baby tak kalau kita selalu makan pedas? Sy kerap juga makan pedas. Risau pula. Sbb ni 1st pregnancy. Nak mintak advice. Terima kasih ?

3 Balas

sy pn suke mkn pedas sy pn ank first tp sbbkn tkot kn sbb kite xthu ank kt dlm cmne. so klau bole stop makn pedas. kata kn tidak pada kepedasan hahahahahha

5y ago

Betul. Sy kalau tak pedas mcm tak selera tapi kesian takut effect baby. Hehe tq sis 😊