minyak kelapa dara

Assalamualikum momies.. Ade yg tau tak kesan bile kite minum minyak kelapa dara.. Ade kesan ape2 ke..

1 Balas

Xpernah la consume utk minum. Tapi sy guna utk urutan perineum masa anak kedua ngan ketiga alhamdulillah mmg xde koyak dan xkena jahit. Baby kecik ke? Rasanya mcm semangat jga anak kedua berat masa lahir 3.55 ank ketiga 3.7 cuma anak 1st je yg kna gunting dulu sbb kepala besar sikit. Beratnya 3.3 je pun..