SUSU FORMULA + DF

ASSALAMUALIKUM MOHON TERAMAT SANGAT JAWAPAN DARI MOMMY2 SEKALIAN😫 Saya 1st mom dan sangat buntu sekarang. Baby boy saya sangat kuat menyusu. Jadi saya bagi juga susu formula dan dapati dia tak sesuai dgn susu tu. Berkahak, batuk dan sembelit. Soalan saya, jikalau saya nak tukar ke susu lain boleh kah pada hari yang sama atau kena ada selang hari baru bagi susu jenama lain pula. Mohon jawapan dari mommy2 sekalian Alam 🙏🏻🙏🏻

2 Balas

doa kesembuhan untuk baby kamu, boleh tukar jenama yang organik, boleh tukar la selepas berapa jam, oleh itu tahu yang jenama baru okay ke tak

tukar susu