Shares..

Assalamualikm mommy2 semua skrg sye dh msuk 36weeks, jom share cikit brg ap y wajib di bawa ke hospital .. first baby ?

1 Balas

Sebelem masuk LR nurse akan minta bawa pad, panties preferable disposable, baju baby dan pampers. Yang dekat wad,maknya pkai bju hospital,so tak payah bwk bju. Bawak stokin, makanan dan minuman. Untuk baby bawak la set baju, bedung, mitten, booties, pampers, wet tissue. Itu yang penting la seingat saya 😁

4y ago

Tme ksih...