12 weeks

Assalamualaikum...tumpang tny...pernh x ibu2 sni ada alahan teruk mcm munth2...bru2 ni pegi jmp doktor...berat bdn trun byk..sbb punca alahn muntah dn x selera mkn....asal mkn je nk munth..kdg2 stress jgk xtaw nk mkn apa yg bole rs selera..tmbh kalu mkn nsi..bau nsi pun sy bole tmuntah..bole x bg sy tips utk naikkn brt bdn sy...tkut nnt jmp doktor bert xnaik doktor bsing....tq..

1 Balas

sya x smpi sebulan turun 8.6 kg.. start buln dpnya da naik 1kg skrg.. Mkn buah sis, sya sllu buah pear n betik ja yg lalu kat tekak..