Berat Badan Menurun Dan Bolehkah Mkn Serawa Durian???

Hai Mommies.. Sy nk mntk tips kt korg mcm mne eh nk kekalkn berat bdn? Sbb berat bdn sy mkin menurun.. Selera Nasi sy pon mkin berkurangan.. risau jgk klu Bby kecik je ? and Serawa Durian bole ke mkn? Anyone plss? #17week1day

1 Balas

Merasa durian sedkit boleh la. Jgn byk. Nanti baby kepanasan. Memang mcm tu normal. Jika ada alahan akan turun weight sedikit. Nanti alahan dh kurang akan ada mood makan balik.

5y ago

Oke sis. Semoga baby n ibu sihat sehingga bersalin. Semoga dipermudahkan 😊