ingin tahu

Assalamualaikum..tumpang tanya anak saya baru 52hari kenapa yaa selalu mendongak atas..risau pulak?

2 Balas

Wassalam dear... Klu blh jgn bg org dduk dkat atas kpala dy ktika dy baring... Slalu usap mata dy n btulkn posisi kpala dy.. Lg satu, pasangkn zikir2 bayi mudah tidur.. Kta x nmpk ap yg dy nmpk.. Sbb baby sy pn pnh mcm ni dlu..

Wslm..btul tu kna usap kepala time bby mndongak. Sllu psgkn alunan Al-Quran@ zikir brdkatan bby tu.