baby muntahhhhhh...

Hai mommy saya nak tanya normal tak baby 1bulan 12hari muntah memancut walaupun dah burp . bagi susu formula , dan selepas 2jam .. kenapa yaa ? or saya kena gi jumpa dr .. risau pulak .. selalu okay je ni dah dua kali muntah memancut lepas minum susu .. ataupun dia overfeed ? perut ok tak kembung... tak tahu mana silapnya .. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Yg saya faham kalau susu jeluak/keluar sikit tu normal tapi kalau yg muntah memancut ni tak normal. Better puan gi jumpa doktor

Overfeed kot? Gap between feeding Tu berapa jam?