preggy 15weeks

assalamualaikum..sye pregnant 15w..trliur suami bwk blik jeruk dri klantan..bhaya x klau mkn jeruk buah kelubi yg dbuat dgn budu? #firstbaby

3 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..mcm jeruk ..kita tak tw mcmne cra dia jerukkn ada letak cuka atau sebaliknya..mcm sy dlu teringin nk makan..husband xbg kata xelok tuk bby..mcm budu tu..ms sy preggy sy suka sgt mkn nsi kerabu tu pn bila dh msuk 2nd trismeter nk ke 3 sbb dh blh mkn mcm2... ada juga mkn budu yg ada dkt nasi kerabu...dlm kuantiti sikit..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

makan lah sekadar rasa puan. jgn makan banyk ya

bole jee..jgn mkn byk sgt sis