Dah7week tapi tak rasa alahan..normal ke?

Assalamualaikum..sy tahu sy preg 4week 2day..sy nk tnye ade ke yg kt sini yg sma mcm sy dh 7week nie tpi xde rasa pening n mual2..

5 Balas

Bestnye awk xde alahan... Sy second pregnant dua2 alahan... Prgnant kali ni smpai msuk air kt klinik...nasib xkena admit wad.. Lg teruk alahan dr yg dlu...

4y ago

Haahh ea kak..risau jga sbb mcm org x mgandung..maklum la firts mgandung pengalaman zero sungguh😂cuma kuat tdow je la😅.. Smoga akk cepat hilang alahan nye😘

Mcm sy...smpai 13w xde alahan...masuk je 14w..mabuk kepayang...lapar...perut meragam...nak mkn mcm2...

Waalaikumussalam. Sy takde alahan tapi suami yg kena 😁

4y ago

Itu la insyallahh

Waalaikumsalam pengalaman saya sebelum ni, normal.

4y ago

Tq kak sudi kongsi pengalaman..insyallah smoga baik2 aje😘

sy last pregnancy xde alahan..