terlebih dos

Assalamualaikum..sy nk tnye..sy trlebih mkn dos ubat iron sprti yg ditetapkan..bhye x utk baby

1 Balas

Xbhaya utk baby tp memudaratkan utk sistem pghadaman awk. Cpt dpt luka pd dinding perut (gaster) kesian awk nnti pedih2 perut. X semua alaminya tp risiko tu trtulis mcm tu. Dan air msk kena minum byk2 kesian buah pinggang awk nnti nk tapis ubt lebih dos. Organ hati pun sama. Kekal aktif dan byk minum air masak ye. Ikut arahan doktor