Cepat mengantuk dan susu sakit mencucuk2

Ada ke momy yg sma sperti sya. Trimester ke 3 ni. Susu sakit rasa seperti mencucuk2. Gatal xde tp sakit. Lpas tu mengantuk mcm terlebih dos ubat batuk hahah. Pdhal sy x mkn pun ubat batuk .

3 Balas

sy... kdg sakit mncucuk kt breast.sy urut² jelaa. then okey.pstu nnti dia dtg lg. normal la kut. bab ngntuk tu iye.. sy klu dtg ngntuk gitu biasa siang. sbb mlm Susah nk tido. siang Nye ngntuk mcm apeee. nk bukak mata Pon xboleh.solat zohor biasanya smbil tutup mata jeeee ...sbb nk bkk berat😂. sbr jelaaa

sy siang malam sy ngantok lagi parah nu 😌😌😌

normal