Makan jamu semasa berpantang

Assalamualaikum..sy frst mmy.. Nak tnya, blh ker mkn jamu selepas berpantang.. Sbb sy ada beli set berpantang alfiat.. Dan dia ada sertakan jamu selepas bersalin dan air akar kayu selepas 2 mggu bersalin..mak sy dan husband x bgi amalkan lgi sbb tkut affect pada anak..Harap mmy2 dapat membantu sy😊😊

1 Balas

kadang² makan jamu takot baby panas 😂 sy pantang x makan jamu sbb menyusu baby.sy amalkan minum OMBUAH 🤗 boleh wasap kalau berminat www.wasap.my/60129876070/omba