lenguh kaki

Assalamualaikum.. Saya pregnant baru 20week hari ini , anak pertama . Saya surirumah , malam tadi kali petama saya rasa tiba² tak boleh tidur sebab kaki saya rasa lenguh-lenguh mcm org baru lepas berjalan/berlari..sendi2 kaki sakit sampai tak boleh tidur, saya sapu balm yg panas kat kaki baru sy boleh lena... Lama juga la... ade tak yg rasa sama? Lenguh dia xboleh nk terangkan... Bukan kene simpul biawak tu tau... Sbb xcukup kalsium ke? Ada sesiapa kat sini yg x minum susu tp ambil pill kalsium? Jenama ape bagus??

1 Balas

Cramp ke sis ? Kalau rasa kejang/cramp tu normal. Ubat kalsium doktor ada bagi sekali masa check up, dia takde bagi dekat sis ke ?