First baby 21wk 3d

Assalamualaikum,saya nk tnya..apa maksud air kencing trace ye? Misi pun xde beri keterangan.hnya diam je..harap dapat jawapan kt dalam ni..hati risau je lepas Chek balik buku tdi..xde kesan apa² tok baby dlam kndungan ke??🥺

First baby 21wk 3d
1 Balas

Albumin = protein. Maknanya dlm urine ada detect protein. Kena take note sbb blh jd pre-eclampsia takpun high blood pressure. Cuba minum air kosong banyak lepas ni klu kena check urine lg

2y ago

Sy pun tk berapa pasti tp membahayakan diri dan kandungan klu ada dan tk terkawal. Berkaitan darah tinggi melampau dan blh menyebabkan kerosakan organ dalaman klu tk silap sy. Blh cuba google utk lebih lanjut 😊