Tentang bayi

Assalamualaikum..saya nak brtnya nie..normal ke bayi 5bulan lonjak guna tepi kaki bkn lonjak guna tumit..lagi 1 normal ke bayi tak ada gelak kuat mcm bayi lain..mohon pencerahan..sekian terima kasih

2 Balas

Waalaikumussalam, pada pendapat saya normal tu. Mungkin Ibu2 lain boleh share juga experience masing2. Boleh juga tanya pada nurse atau doktor masa monthly check up. Semoga anak membesar dengan sihat ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

normal