Lapik bantal di bawah bdan bayi di dalam buaian

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.. sy ingin bertanya. Betul ke jika x letak bantal di bawah bdan bayi di dalam buaian, boleh memberi kesan yg tdak elok pd tulang blkg bayi? Mohon pencerahan.. terima kasih

1 Balas

slalunya org ltk bantal bwh buai bby ni sbb takut bby jatuh..so jatuh ats bantal...tp kalau bby lg...xletak pon xpe...dia bkn nk bgolek dlm tu.....lgpon masa buai berenjut tu bkn smpai bg kena lantai