botol susu

Assalamualaikum,saya nak bertanya. Sebelum ni baby usia seminggu saya ada bagi baby saya minum botol sebab jaundis, so topup fm. Lepas dah x de kuning, saya bagi susu badan yg diperah menggunakan botol. Sekarang baby 2 bln 5 hari. Yang menjadikan saya runsing sekarang adalah baby dah x mau nak minum botol lagi, dia nak direct feeding je. Saya risau sbb saya perlu tinggalkan dia sbb bekerja. Ada tips x macam mana nak ajar baby minum botol balik?

1 Balas

pelik kan sis.. baby sya dari umur 2bulan juga x mok susu botol. nak direct ja..susah nak buat kja