ANAK PERTAMA

Assalamualaikum,sape dekat sini pernah ada masalah uri dibawah 34 weeks.. dan kena admit awal dekat hospital...34 weeks sempat lagi tak uri naik atas

1 Balas

sis uri mmng xnaik ke atau pon baru je kebawah? maaf bertanya sbb sy pon haritu uri dekt atas tpy mingu lepas scan jarak uri dari laluan 2.9cm ..hurmmmm

18h ago

uri saya tak naik2 dari 26 minggu sehingga sekarang... dan saya kena admit awal sebulan dari tarikh czer yg doc bagi...