Nak tahu,

Assalamualaikum, Salam petang, Semalam , saya pi klinik nak dpt Buku pink, 12 weeks 3 days, Doctor bagi Vitamin ni, Tpi Sebb dekat klinik takda, Kena ambil dekat farmasi, Ada tak sesiapa yg minum vitamin, Ok ke tak ya.

Nak tahu,
2 Balas

Saya makan ubat ni tapi sebelum tidur sebab sebelum ni saya makan pagi tapi kerap muntah, perut berangin kembung ja jd sebu dada macam mana tah nak nafas pon tak lancar jd saya makan waktu sebelum tidur 🥰

1y ago

saya baru cuba, mkan tdi, tengok lah besok cmna.🤗🤗

memang wajib makan ubat ni kalau pregnant.

1y ago

ya sis, Alhamdulillah