Cucuk depo

Assalamualaikum..nk tnye pngalaman ibu2 yg cucuk depo..sy ingt lps brsalin nk cucuk depo..klu d klinik krjaan kena byr rm5..d swasta company suami tggung..sakit x cucuk depo @ ada kesan sampingan ke?mcm mne dgn kitaran haid ibu2

1 Balas

waalaikumussalam. saya abis pantang tu, terus cucuk depo. bayar rm1 sahaja kat kk. masa masuk jarum tu sakit sikit. 2 hari camtu rasa kebas/sakit kat punggung nk duduk. saya punya kitaran haid memang kelaut 😂. baby dh umur setahun, sampai sekarang saya x pernah beli pad. pakai pantyliner sahaja. ni dh masuk 4 bulan x period. rasanya, full puasa tahun ni 😁.masa cucuk depo tu, ada appointment jumpa doktor. doktor cakap, ni biasa bagi ibu2 cucuk depo. samaada xde/sikit darah period or terlebih banyak darah. kalo dpt kitaran normal tu alhamdulillah

12mo ago

sy tnye kwn 1 skolh ngn sy dulu pn mcm tu jgk..time tubuh trlalu letih j kuar drh tu pn sikit..ade yg x kuar terus haid..risau pn ade