Baby Demam

Assalamualaikum mommy" smua.. anak sy demam 2hari dah.. tp kadang bgian badan x panas tp kpala panas.. anak sy bru tumbuh gigi.. ble bagi tips atau petua trunkan demam baby.. thankyou#firstbaby

1 Balas

Suhu baby berapa? Kalau over 38. 0 u should bring ur baby to see doctor. If below 37.5 baby x demam, tp awak rasa kepala die panas boleh tuam dgn kain basah.

2y ago

yaa sis sy slalu tuam dgn kain basah, tp still panas area kpala .. kalau badan ok