Lendir+darah

Assalamualaikum..nak tnya..sy da 39 weeks5days ..pg tadi Ada keluar lendir+darah x byk sikit je..pastu takde da..smpi skrg ..gerakkan bb alhamdulillah okay je.. So skrg soalan nya Ada kah sy perlu ke hospital utk check ..or tgu Tanda tu keluar lg ke mcm mana?😅

1 Balas

Mummy, lendir dgn darah tu mungkin "the show" maksudnya tanda nak bersalin. Better mummy pergi hospital utk check bukaan, maybe ada bukaan dah. Note down contractions normally setiap 20 minit, 15 minit, 10 minit, 5 minit and then 2 minit, dan air ketuban x semestinya akan pecah awal, ikut situasi. Don't worry.

3y ago

thankyou sis😘😘