Masalah Kandungan

Assalamualaikum..Nak Tnya brpa lma tmpoh kandungan luar rahim di kesan n apa tnda2nya @ kandungan x menjadi keguguran sndri tnda2 n tempohnya masanya brpa lma?? Sesiapa ada pngalam mcm ini boleh kongsi x Ibu2 ...???

1 Balas

sy aritu 5 weeks...kena warded sbb perut sakit sgt.. doc ckp kandungan luar rahim...tp xlama lepas tu doc bgtaw kandungan xmenjadi...dlm masa sma turun period mcm biasa..

4y ago

nk tnya, sakit perut bila malam atau spnjg ari sakit perut shj?