Keluar darah 6 week

Nak tanya, normal ke keluar darah sedikit pada 6 week?

Keluar darah 6 week
10 Balas

Sy penah mcm tu jugaa. Mcm tanda kguguran. First akan ada darah mcm na period gituu. Pastu akan bleedingg. Tapi tak sama juga untuk setiap org. Kadang ada org die bleeding tapi kandungan die ok. Ada yg bleeding tapi kandungan tak ok. Sakit bila kegugurann. Pinggang akan sakittt sangatttt tak boleh nak gambarkan laa sakit die mcm mana. Tapi mmg sakit. Then perut rasa mcm memulas mulass. Semoga ada rezeki untuk awa yee 😇

1y ago

Insyallah. Semoga ada rezeki untuk awa 😇

Ni bukan sikit sis, 🥲 pregnancy yg normal tak akan keluar darah walaupn setitik pun. Cepat2 la ke hospital, sy pula yg risau 🥲 semoga dipermudahkn.

Doc suluh dari bawah nampak ada ketulan kecik, doc amik darah doc cakap early pregnancy, esok kena pergi amik darah lagi untuk tengok pembesaran bentuk tu

1y ago

Doc ada bagi ubat2 apa2

Ni fresh blood dah ni.. Bagi saya ni bukan sikit ni, byk ni ~ semoga dipermudahkan urusan awak, semoga baby sihat2 saja 🤲🏻 InsyaAllah

Saya dah datang hospital, doakan saya dipermudahkan kan urusan ye, sebab darah makin banyak tadi 😢

1y ago

Saya pernah. Tp tak sakit

taknormal . lgpun tu fresh blood . kalau implanation blood pun slalu spotting 2,3 titik je , warnaa coklat

kene pergi hospital emergency klw spotting dia tak mcm ni warna dia brown pink mcm tu

1y ago

terima kasih, saya dah datang hospital terus ni

ni tak normal sis.. semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Saya dah keguguran . Doakan saya kuat dan ada rezeki lain 😢😢

1y ago

okayy terima kasih awak

Sis pergi ke hospital terus, check baby