susu menggunakan botol

Assalamualaikum. Nak tanya, sy ada beberapa soalan dan nak tanya pendapat. Sy ada baby berusia 5 bulan perempuan :- A) Bagaimana nak biasakan baby sy minum susu menggunakan botol dan direct BF pada masa yg sama? B) Kenapa baby tak nak minum susu menggunakan botol (susu badan yg diperah)? C) Bagaimana caranya nak sesuaikan baby supaya minum susu menggunakan botol (susu badan yg diperah)? Boleh tak ibu2 dalam group ini share info/tip? Terima kasih.

2 Balas

Cari botol yg sama seakan ibu punya tu. Contoh botol avent yg gemuk tu.

4y ago

Bg slow2 . Jgn paksa n don giveup