Berak Berdarah

Assalamualaikum Nak tanya lar if kita buang air besar berdarah, ada effect apa2 ke dekat baby??? Mohon bantu

7 Balas

Saya kena ni masa awal2 pregnant. Keluar darah merah bila buang air besar. Mnum prune juice baru ok.. doctor suruh mnum banyak air ja atau ambil fiber. Ambil fiber kena ambil banyak air la.. skrng sya masuk 14 weeks..xda sda masalah sembelit. Sya tukar mnum susu low fat hari2. Pagi2 sya membuang sda mcm sebelum sya preg

Sama mcm sis. Dr. Pesan soh bykkan minum air putih.. bykkan mkn sayur. Mgkin rektum dlm luka sikit msa pembuangan... Kurangkankn pedas... Mcm sis. Sis mkn nasi lembut..apa jenis masakkan takde pedas. Alhamdulillah... 4hari jer dh ok.

Sayapun dulu kena awal mengandung..x effect kat baby pun..minum.bnyk air suam dan makan bendi bagi kotoran lembut..

5y ago

Owh yekee...thank you so much

Mase belom tau pregnant pon sy 3 hari berak berdarah.. Seriau rase

Wa'alaykumussalam. Sis memang ada buasir atau keluar darah tiba-tiba?

5y ago

Tiba2 masa buang air besar ada darah

Sebaiknya rujuk doktor sis

better pegi refer dr