Berak berdarah

Nak tanya .. is it normal kalau pregnant berak berdarah ? first time jadi in pregnant .. but before pregnant pernah jadi 2 kali .. hope boleh bantu ..

2 Balas

mcm normal juga mgkin sis,sbb sy pun pernah berak darah dlm mggu kedua..tips dia makn buah2han la sama sayur2an..spya snang cerna..klu ragu2 rasanya boleh jumpa dr..

5y ago

terima kasih untuk info tu ... 🙋‍♀

Myb sis ad buasir, mcm sy jga drah tu fresh

5y ago

Klau sy stiap kli keras tahi tu sna la akan brak brdrah sis dy tk skt cuma tahu tu keras lpas tu luka kat situ heheheh