Muntah-muntah

Assalamualaikum..nak tanya lah ibu² kat sini ada tak yg mcam saya..muntah² wktu mengandung. Nasi pn saya sush nk mkn,bau masakan pn tk lalu rasa nk muntah..bila tk makan perut rasa lapar tapi bila dah makan tak sampai berapa minit saya dah muntah..ada petua tk nak hilangkan muntah² ni..bkn tu je mulut saya rasa pahit sgt..puas dh mcm² saya mkn tapi masih rasa mulut pahit tawar.. #babyke4

11 Balas

Saya pernah masa anak pertama. Lalu makan nasi putih dan sup je. Nak tak nak kena makan untuk isi perut. Boleh cuba makan buah-buahan dan sayuran lebih. Ataupun ambil vitamin untuk cukupkan nutrisi badan kita.

4y ago

boleh mkn vitamin brand shaklee, jus mamariam ataupun mana yg sesuai ikut bajet. Yg penting lebihkan real food kak.