just mum

Assalamualaikum..Nak tanya ada x siapa2 kt sni pernah mngalami keputihan brwarna coklat semasa hamil?

1 Balas

Walaikommusalam....saya keputihan warna putih nak kehijauan masa pregnant saya bgtau tahu misi...misi bg ubt masuk ubt bwh semggu okay...lps Tu jadi balik misi bg krim pon x okay kena refer doktor ambik sampel keputihan yg dkt miss v htq ke makmal sebab nak tgk kuman bahaya atau normal...klau bahaya tkt baby jangkitan kuman... alhamdulillah keputihan saya normal bby okay... Panties kena selalu tukar, kalau pakai pad pon kena selalu tukar...sis ada jmp misi kan sebln² bgtau misi yg jaga dia InshaAllah misi akan tlg sis...