Pengalaman bersalin di HUKM

Assalamualaikum...nak tanya ada x sapa2 ada pengalaman bersalin di HUKM...cara bayran macam mana? Lepas tu bape ari selalunye warded....

1 Balas

Sy baru bersalin d hukm,alhamdulillah. Ok je semua,nurse Dan doc baik. Tgk jugak sis. Klu sis tak Ada masalah,baby sihat tak Ada kuning, sehari je dekat wad. Deposit bila masuk wad rm750. Rm750 tu sekali bersalin normal, epidural ,wad semua. Klu sis kena czer just tambah je berapa kena topup. 😊

4y ago

Ye betul. Surat GL bawak sekali klu ada.