Keputihan normal ke

Saya skrg pregnant 19w. Normal ke kalau ada keputihan? Colour putih cream and takda bau busuk pun. Mcm dh lama tk keluar keputihan tu yang tanya tu. Bahaya tak yee #firstmom

3 Balas

Nanti dah trimester 3 cuba mintak dengan misi untuk buat swab test if ada gbs..saya pun normal jugak dulu takda gatal berbau cuma banyak dan kebetulan gi hospital perut keras langsung kene swab test gbs postif

4mo ago

Boleh saya tahu gbs tu ape sis??

saya sejak dh masuk 16 w bru ada keputihan tapi sikit2 sama juga wrna putih cream. kdg2 ada kdg2 takda . nanti nak tanya nurse juga wktu appointment

Normal.. yg penting x gatal2. Cuma klu rasa was2, better tanya nurse waktu checkup nanti..