Late period

Assalamualaikum..maaf menganggu..para ibu..saya late period utk bulan 6..selalu saya datang period..dari 23 hb until 30 hb..kdg2 20 hb until 28/29 hb..utk setiap bulan..tapi bulan 6 saya xdtg lngsung period..tapi bila check upt..masih satu line..adakah period saya bermasalah atau masih awal lagi utk saya check pregnant

3 Balas

kalau puan mmpu .better g klnik swasta pakar wanita utk buat checkup dgn pakar bg menyelesaikan mslh puan hadapi skrng.. at least kita tw apa punca yg kita alami hingga sbbkn period trganggu... dr kita trus tertanya knp dan knp... jd bila dh ada solution trsebut..kita blh tw apa yg prlu kita buat lepas dh buat fully medical chckup .mg dpmudahkan segalanya amiin

cuba tengok lagi 2 minggu. ada dtg tak period. sebab saya pun biasa 23-30hb kekdg takde period bulan tu dia dtg 2-6hb bulan depannya.

tgok lg 2 minggu