susu kambing

Assalamualaikum.. kalau kandungan seawal 4minggu ..sesuai ke mnum susu kambing?.atau ada minuman yang baguss utk kuatkan rahim..

4 Balas

Saya pun nak tanya benda sama sbnarnya. Sblum pregnant mmg saya hari2 minum susu kambing fresh . Tp lepas tau pregnant je bila minum saya mcm jadi cirit birit. Risau x sesuai pula

1y ago

untuk trimester pertama x di galakkan minum susu kambing yg fresh .. sbb dia boleh membahayakan .. tp kalau yg dah di proses UHT boleh

Waalaikumsalam,, sesuai je if bdn sis boleh terima... if xboleh terima susu kambing, susu HL pon bgos jga utk mummy preggy sbb ad folic acid dlm tu..

usia kandungan kita sama .. time pregnt mmg sy akan amalkan susu kambing brand arrayan.. sedapppp.. tekak xloya , bekotak dh beli susunya

wslm..maaf puan sy tak psti ttg ni sbb tiada pnglmn amalkan product ni spnjng hamil...mg dpmudahkan segalanya amiin