Susu Kambing

Hi mommy's.. Nak tnya susu kambing sesuai diminum seawal kandungan berapa weeks.. Sy skrg baru 5 weeks.. Lg 1..mommy's start buat scan 2d berapa weeks.. Kalau 5 weeks dah nampak ke?

7 Balas

apa2 susu mahupun susu kmbg elok dimnum seawal tahu diri mengandung sumber kalsium kn. 5weeks normally msih tdk nmpk kantung.. klu nk scan sebaiknya tgu 8mgu. kantung dah nmpk.. heartbeat pun boleh denga insha'Allah

Rmai yg cdgkn mnum susu kmbing pun okey awl kndgn tu .. Klau 5 weeks sis .. Sis scan nmpk kantung je bru .. Jnin belum nmpk lgi .. Sma mcm sy .. Sya bru 5 weeks jgk .. Scan nmpk kantung je bru

beli susu kambing jenis serbuk... dh boleh dh minum susu... esok utk darah dan kesihatan ibu dan bby.. scan after 6/7 weeks

Klu susu kmbg yg fresh x digalakkn diambil di awl kehamilan sbb pns.. tkut effect dekat janin.ni doc yg pesan..

saya minum momma pregolect sis. susu kambing jugak

6 minggu ke atas baru boleh scan .

Biasa nmpk kantung je