17.8 .2021(czer)

Assalamualaikum..hye ibu2 smua harap sihat sentiasa dan slalu dlindungi ...mohon doakn sy dan smua ibu2 yg bkal bsln nnt..esk saya dh swab test hrp kptsan baik2 je ....pda smua ibu2 yg bsalin musim2 pendamik ni bnyk2 bsbr dn kte smua msti kuat smgat ok...

2 Balas

Inshaallah. semoga d permudahkan proses bersalin Sis. Amin♥😊