jus mamariam

nk tnyer pnpdt smua bakal2 ibu dn ibu2 kat group ni.. jus mamariam tu elok ke.. sbb baca khasiat smua ok.. sy mngandung ank prtama.. ??

8 Balas

Hi assalamualaikum! Fira agent TasneemNaturel, Nufiya milkbooster, dan izzly baby food. Nak shopping barang baby boleh tengok dekat shoppe ya. Check out my shop on Shopee! bebearbabyshop.2021: https://shopee.com.my/bebearbabyshop.2021?v=32b&smtt=0.0.10 http://wasap.my/60105612428/naktasneem

trpulg pda bdn msing2...ada yg brkesan, ad yg x...klu nk cuba boleh ja..klu nk tmbhkn hb, mkn jmbu btu byk ja...sy xamik ap2 suppliment selain ubt Dr bg...sy mkn buah jmbu btu n syur byam ja byk...hb pling rendah 11.5, pling tggi 13.9

insya'allah sangat2 elok kak .. sy minom dri awal 7week pregnant and skang dah 21week alhamdullilah smua ok hb pon elok atas 11+ je . ni dh masok kotak ke 4 sy repeat ☺️

3y ago

sy 30hb nnti baru minom air gula kak .. tapi kakak2 yg consume skali dgn sy smua ok xde kene gdm , yg xpenah minom pastu kene gdm amalkan pon smua ok terkawal .. insya'allah klau mmg rasi mesti elok kak

Elok sangat sis. saya start minum jus mamariam masa kandungan berusia 6 bulan. sekarang dah 8 bulan. jus ni buat badan saya jadi bertenaga.

Elok sgt sisss... Boleh kuatkan kandungan. In shaa Allah. Tenaga pom bertambah

sy ada kencing manis xsesuai..bila minum gula naik tinggi..

Elok sgt...brtenaga bila mkn jus mamariam 👍

Insyallah elok.