Baby second

Assalam ibu2 smua.. Ade x bakal2 ibu yg akan brsalin tahun depan 2021..Bole share due date ibu2 smua.. saya due date 17/4/2021..now 8mggu da.. Anak yg ke2.. Ank yg 1st da Berumur 2tahun 6bulan..time ank 1st mmg mabuk truk.. Muntah & pening.. Mkn mmg xlalu lgsung.. Baring saja.. Alahan yg skrg ni just pening kepala & rasa loya je.. Alhamdulillah bab mkn bole masuk lgi.. Saya doakn semoga yg bakal jdi ibu nti dipermudahkan segala urusan smua🤲 #babySecond

175 Balas

saya 8/4/2021, anak ke-2 jgak. anak first saya 2 tahun 5 bulan. tp alhamdulillah dua2 pregnancy saya xde alahan. cuma kadang2 lapar tu mcm berapa tahun x makan 😆

due date sama 17/4/2021. tp lepas tu sy keguguran. kmudian pregnant balik dua bulan kmudian n due date jadi 21/7/2021 pula

4y ago

ya Allah sakitnya

due saya 7/4/2021. anak first 😍 semoga dipermudahkan segala urusan untuk sis dan juga saya ya 🤗☺️

Due InshaAllah 27/3 nxt year. Anak ketiga selepas 12 thn last pregnant. Doa agar kita semua dipermudahkan urusan.

4y ago

❤️

16.5.21 umm kalau talak kiasan .. jatuh talak ke ats syee . plis jawab dh x thu nk buad apa . ad y ckp jtuhhh

4y ago

ok siss thnks ye

kiterr...xlama dah...nebes je rase ni...31/1 ni dah nk kua nye...ank no dua...bedebar dia lain mcm..

second beby 20/5/21 first beby gugur msa dua bulan.. semoga baik2 saja...xsabar nk ada si kecik ni

hehee. due dh nk dekat. 24 jan 2021.dan ank 1st. Nervous xpyh ckp. harap Allah permudahkan

Waalaikumussalam insyaAllahh, due 27/6/2021 . Dah 11w.. anak 1st dah 9 bulan still kecik 😭

4y ago

awk pow sama..amin😘😘

sye due 13/6/21 second baby.. yg sulung sekarang baru 8 bulan... rezeki baby second awal