keliru

Assalamualaikum...hai... kebiasaannye...sye akan senggugut ketika haid...tapi kali nii....sye bersame dgn suami sye....lpas bersame tu..sye pakai pentis...pastu ade drah kluar....x byk..sikit je...bkn warne darah haid....tapi skli tuu..sye igtkn sye dtg haid...tapi tggu dlm 1hri...satu darah pon x kluar.....sbb sye x thu sme ade sye pregnant atau x..sbb x chek lg ..kt sini ade spe2 pernah kne mcm ni xxx

9 Balas

Saya alami.. breast sakit mcm nak dtg haid.. lepas tu dah seminggu sakit ada bersama suami check" ada darah coklat ingtkn nk haid.. sbb saya jenis yg tak teratur esoknya x de jg darah keluar. Breast makin sakit.. saya ambil keputusan utk buat upt.. alangkah terkejut double line keluar.. positive.. Happy sangat Sbb TTC 8thn.. 1st daughter 14years old.. 3x miscarriage.. semoga Kali ni dipermudahkan dan selamat dilahirkan..#6w